Thuis

ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

DE WGO IS WIJ

 

INTERNATIONALE ECOOL (SHANGHAI) is een technologie en techniekbedrijf dat zich op de koelingsindustrie concentreert.

Het specialiseert zich in het verstrekken van koude opslagprojecten, met inbegrip van projectplan, ontwerp, verkoop, installatie en onderhoud; ondertussen, verstrekkend het koelingsmateriaal van uitstekende kwaliteit, zoals multi-hoofdcompressorrek, veranderlijk het type van frequentieschroef compressorrek, luchtkoeler, isolatiepaneel, en koelings controlerend systeem.

 

ECOOL heeft ingenieurs van de ervaring van 15 jaar in ontwerp, en een bouwteam met de ervaring van meer dan 10 jaar. Het werkt met vele internationale merken, zoals BITZER, DANFOSS, GUNTER samen en heeft professionele OEM installaties van compressorrekken, luchtkoelers en isolatiepanelen in China. Met geaccumuleerde het uitvoeren ervaring, worden zijn producten toegepast in vele industrieën met inbegrip van voedselverwerking, geneeskunde, logistiek en chemie. ECOOL bouwde midden en grote koude opslagprojecten in Afrikaanse landen - Angola, de Kongo en Gabon, en zijn producten worden uitgevoerd naar Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

 

Onder het beheer van een SJTU MBAer, maakt indruk ECOOL op zijn klanten door geïntegreerde kwaliteit, hoge het werk efficiency en de uitstekende dienst en verdient goede reputatie van klanten.

 

WAT WIJ DOEN

China ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Sinds 2009, hadden de fabrieken en het personeel van ECOOL de bouw van Multifunctionele koude opslag van POLO de Industriële Park in Angola deelgenomen. Onder deze jaren, die met de ervaring om koelingsmateriaal en het installeren binnenlandse en in het buitenland koude opslag, ECOOL worden geaccumuleerd uit te voeren die als onafhankelijk bedrijf wordt gevestigd. Met een team van ingenieurs dat de ervaring van meer dan 15 jaar in koude opslaggebied heeft, gelooft ons bedrijf, aan de klanten, is de meest geschikte oplossing het beste. En dit in de firmanaam worden weerspiegeld.

  • De uitspraak van Engelse brief „E“ heeft de betekenis van „Geschikt“ in Chinees;
  • Naast de betekenis van goed en relatie aan temperatuur, „KOEL“ heeft dezelfde uitspraak van „opslag“ in Chinees;
  • De combinatie van „ECO“ is de woordwortel en economisch voor ecosysteem.
  • Zo, betekent Ecool geschikte koude opslag van economische en milieubescherming

 

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Ecool

Aantal werknemers : 1~10

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd. Certificaten China ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd. Certificaten China ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd. Certificaten China ECOOL INTERNATIONAL TRADING (Shanghai) Co., Ltd. Certificaten